Home Vestingmeeting Hellevoetsluis 2011
Vestingmeeting Hellevoetsluis 2011 E-mailadres

Hoewel de camper eigenlijk al een beetje aan zijn winterslaap was begonnen, lonkte het mooie weer ons naar Hellevoetsluis. Citron Club Rijnmond organiseerde daar de Vestingmeeting op camping 't Weergors. Omdat het de hele week mooi weer zou gaan worden, belden wij de camping of wij woensdag al op het terrein terecht konden. Gelukkig kon dat en dus vertrokken wij woensdagochtend naar het zuiden. De rit verliep voorspoedig en gelukkig hadden we tijdens de rit van zo'n kleine 150km geen oponthoud. Aangekomen bij de camping, werden wij gedirigeerd naar het meetingterrein. Als je daar zo in je eentje staat lijkt het veld nog groter.

Donderdag kwamen Peter en Tonnie Theijn ook al aan, om enige voorbereidingen te treffen. Peter is de voorzitter van CCR. Donderdag druppelen de eerste bezoekers al binnen, allemaal getrokken door het extreme mooie weer en de gezelligheid van de Vestingmeeting. We staan niet meer alleen;-).

Deze meeting is vergelijkbaar met het door ons georganiseerde West-Friesland-Treffen, niets moet, alles kan. Wij hebben de dagen in Hellevoetsluis voornamelijk gevuld met fietstochtjes door de mooie omgeving en "aanzitten" bij onze buren.

Tijdens de eerste fietstocht kwamen we bij het winkelcentrum "De Struytse Hoeck" om boodschappen te gaan doen bij Jumbo. Dit winkelcentrum zou in een grote stad niet misstaan; wat een winkels, zowel overdekt als buiten. Dit nodigt natuurlijk uit tot een rondje langs de winkels, om tenslotte weer terug te komen bij Jumbo, waar wij onze boodschappen doen. Er waren deze meeting twee verjaardagen te vieren (tenminste voor zover wij wisten) Joop1 werd op 29 september 70 en Tonnie A. werd op die zelfde dag 60. En wat is er nu mooier dan in het zonnetje je verjaardag vieren??
En in dat zonnetje is het ook heerlijk fietsen, en dat hebben we veel gedaan.

Zaterdag was er een herdenkingsintocht van Napoleon. 200 jaar geleden had hij dit in het echt gedaan en zaterdag werd dat eens dunnetjes overgedaan.

Wij stonden op de pier van de haven om de boot binnen te zien komen, maar dat was ook in het "schootsveld" van de kanonnen, die een eresaluut schoten.

Sodeju, dat waren knallen. Jammer dat Willem-Alexander zo in de weg lag.

Na een middagje Napoleon was het weer goed toeven op het meetingterrein en hebben wij de dag in het zonnetje verder doorgebracht.

Zondagochtend begon met ontbijten en het reisklaar maken van de camper, want helaas, we gingen weer naar huis.
Een voorspoedige rit, met een klein oponthoud op de A13 bij Rotterdam, bracht ons weer in Westwoud. Een eind van weer een lang weekend weg met prachtig mooi weer. Ik denk dat de camper nu echt aan zijn winterslaap kan beginnen, want wij gaan niet weg als de kachel in de camper aan moet;-)

Klik hier voor alle foto's

Laatst aangepast op zaterdag 08 oktober 2011 14:49
 
Louis en Tonnie, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting