Home Kindermeeting Neede 2012
Kindermeeting Neede 2012 PDF Afdrukken E-mailadres

Wathebben wij weer genoten van het jaarlijks terugkerend kinderfeest van CCNL, de Kindermeeting.
Naast de organisatie van CCNL stonden ook Gijs, Liesbeth en hun animatie-team weer klaar om al die kinderen een fijn weekend op camping 't Klumpke te bezorgen; en dat is voortreffelijk gelukt!

Vrijdagavond werd er een speurtocht over de camping gedaan, waarbij allemaal "moeilijke" vragen moesten worden beantwoord en daarna was er een Vossenjacht. 10 Vossen liepen over de camping rond en aan hen moesten de kinderen een toverwoord ontfutselen, waarmee later een toverspreuk moest worden samengesteld.

Zaterdag was er ook weer van alles te doen:
Eerst werd er, onder begeleiding van het animatie-team van de camping, geknutseld, waarna het koekhappen en pannenkoeken bakken begon.

Ik wist niet dat kinderen zo veel pannenkoeken konden opeten, wat hebben wij er veel gebakken. Na het pannenkoeken eten, werden de ballonnen met de adreskaartjes in de lucht gelaten, onder toezicht van de Kindermeetingclown Joepie. Gelukkig komt Joepie elk jaar weer naar de Kindermeeting, om tijdens dit hele weekend de kinderen te begeleiden en te vermaken (Joepie verdient best wel een digitaal applausje). In de volle zon werd daarna het zwembadspel gedaan, waarmee de zaterdagmiddag werd afgesloten.

Tijdens het hele weekend stond er ook een groot springkasteel, waar niet alleen de kleinsten van genoten, hoewel dat natuurlijk wel de bedoeling is!
Het klapstuk, of eigenlijk de klapstukken van de Kindermeeting is eerst de mini-playback-show, gepresenteerd door Joop (die verdacht veel weg heeft van Clown Joepie). Wat had de jury het dit jaar weer verschrikkelijk moeilijk, wat een talent heeft jeugdig CCNL! Het was weer een avondje genieten van allerlei verschillende optredens.

De zaterdagavond wordt afgesloten door de dropping in een gevaarlijk, donker bos bij de camping. Helaas mag Gijs niet meer met de vermaarde Kindertaxi op de openbare weg, dus werden de "droppies" met een mooie touringcar naar het bos gereden. Natuurlijk gebeurt dit met een omweg, want het mag niet te makkelijk zijn. Nadat iedereen "het bos is ingestuurd" begint de jacht door de jagers. Dachten wij, de jagers, een makkie te hebben door de volle maan en alles te kunnen zien, maar daar kwamen we bedrogen mee uit. Ron en ik, de jagers in de Jumpy, hebben niet n knikker kunnen bemachtigen. Omdat bij volle maan ook de "droppies" alles konden zien, hadden zij geen lampen nodig, en die verraadden meestal hun aanwezigheid. Wij hebben in ieder geval een leuke jacht gehad en de "droppies" vonden het ook heel spannend en leuk.
Zondagmorgen was er eerst het vermaarde Kindermeeting-ontbijt, wat druk werd bezocht en waar menig croissantje en broodje door de keeltjes ging, weggespoeld met een lekkere beker chocomel of iets ander lekkers. Als grote afsluiting de Bingo, waarbij iedereen met een prijs naar huis gaat, en het bekend maken van de prijswinnaars van de diverse spellen.
Zondagmiddag gaat iedereen weer naar huis in afwachting van de volgende Kindermeetingen die komt er natuurlijk weer. We weten nu al dat Gijs en Liesbeth ons weer verwachten op camping 't Klumpke en wel van 30 augustus t/m 1 september. Zet het alvast in jouw agenda of laat pappa, mamma, oma of opa dit in de agenda zetten! Kom allemaal weer naar Neede en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Klikkerdeklik voor alle foto's

Laatst aangepast op maandag 17 september 2012 15:31
 
Louis en Tonnie, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting